Leidinggevende opgesloten voor seksueel molest op de werkplek

De politie van het ressort Centrum heeft op donderdag 7 maart de 37-jarige leidinggevende Sergio L. van een ziekeninrichting opgesloten voor seksueel molest op de werkvloer.

Een personeelslid deed op maandag 4 maart aangifte tegen hem. Volgens verklaring van de aangeefster maakte Sergio in de maand december 2018 kus bewegingen in haar richting wat zij zeer vernederend vond. Ze deed haar beklag bij de directie die maatregelen zou treffen, maar merkte hiervan niets op. Sergio liet het dan niet daarbij en op vrijdag 28 december 2018 betaste hij haar aan haar borsten. Ook van deze betasting stelde zij de directie in kennis, die wederom aangaf dat er maatregelen tegen Sergio getroffen zouden worden.

Toen het slachtoffer opmerkte dat er geen maatregelen tegen Sergio waren getroffen besloot zij op maandag 4 maart aangifte tegen hem te doen bij de politie. De verdachte Sergio werd door de politie ontboden en meldde zich op donderdag 7 maart aan. Sergio, L. werd na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.