Landbouwer Premanand verongelukt

De 57-jarige Premanand Gangadien is op woensdag 23 mei tijdens werkzaamheden op zijn landbouwperceel aan de Kwattaweg verongelukt.

De politie van Kwatta speelde in op een melding dat een landbouwer tijdens werkzaamheden bekneld is geraakt onder zijn mini tractor. Bij aankomst werd het slachtoffer die moeilijk ademde aangetroffen. Hij was volgens verklaring van zijn vrouw door buurtbewoners bevrijd. Bij aankomst van het ambulance personeel bleek de landbouwer het leven te hebben gelaten. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens verklaring van de vrouw verrichtte haar partner dagelijks werkzaamheden achterin op het landbouw perceel. Om 12.00 uur kwam hij zoals gebruikelijk naar voren om te eten. Toen zij Premanand op 23 mei niet naar huis zag komen, besloot zij na enige tijd naar het landbouwperceel te lopen. Daar trof zij haar man bekneld onder de mini tractor aan en riep om hulp. Buurtbewoners schoten haar toen te hulp.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van Kwatta is belast met het onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.