Kruimeldief gepakt door burgers

De bekende kruimeldief Maikel R. is op dinsdag 20 september gepakt door burgers. De man bevond zich op een erf.

De politie werd ingeschakeld en deed het adres aan voor onderzoek. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om de 42-jarige Maikel die vaker door de politie van Geyersvlijt is aangehouden  voor het wegnemen van allerlei goederen van derden.

Maikel verklaarde aan de wetsdienaren het erf te zijn opgegaan om enkele manja’s te plukken, omdat hij honger had. De verdachte had reeds een manja in zijn bezit. Hij is overgebtacht naar het politiebureau. Maikel is gewend tijdens voedingstijden van de arrestanten langs te lopen op het politiebureau te Geyersvlijt om een portie eten op te vragen.

Op het tijdstip waarop hij werd gepakt door de burgers, was het nog geen voedingstijd voor de arrestanten. Hij werd onder gebracht in een O’tercel van de politie in afwachting op de voedingstijd.

Maikel heeft op die bewuste dag wederom een portie van de politie gekregen. Na die te hebben genuttigd is hij heengezonden. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.