Klusjesman pleegt uit wraak inbraak in barbershop.

Een “barbershop” eigenaar is in de ochtend van donderdag 26 juli door zijn overbuurman in kennis gesteld dat er was ingebroken in zijn zaak. De eigenaar begaf zich direct naar zijn kapperszaak aan de Anniestraat en constateerde, dat de inbrekers uit zijn zaak vier tondeuses, een“28 inch Flat screen” televisie toestel en een digitale converteer box hebben weggenomen. Hij deed aangifte bij de politie van het ressort Centrum waarna hij terug naar zijn shop ging.
Bij aankomst in zijn zaak schoot het hem te binnen dat de 29-jarige klusjesman Jayant K. alias Kalloe die geen vaste woon of verblijfplaats heeft, hem op woensdag 25 juli had bedreigd in te zullen breken in zijn kapperszaak. De reden hiertoe was dat Jayant eerder op die dag werkzaamheden had verricht voor zijn overbuurman. De overbuurman had Jayant toen voorgehouden dat hij hem op een nader tijdstip zou betalen.
Jayant had hem -de kapper-toen naar geld gevraagd. Nadat hij Jayant had gezegd geen geld te hebben bedreigde die hem met een inbraak bij zijn zaak.
Enkele uren na de aangifte belde de kapper naar de politie met dat mededeling, dat enkele burgers Jayant hadden aangehouden op de hoek van de Annie- en de Kartaramstraat en dat op hem is aangetroffen een tas met daarin twee tondeuses en een digitale converteer box.
Jayant werd vervolgens overgedragen aan de politie en bekende de inbraak gepleegd te hebben. Verder verklaarde hij twee van de vier tondeuses aan iemand te hebben gegeven te verkopen. Van de TV verklaarde hij niets af te weten. Hangende het onderzoek is Jayant opgesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.