Klaarheid gebracht in twee berovingszaken

De afdeling Kapitale Delicten (KD) heeft twee berovingszaken in onderzoek waarbij drie manspersonen op respectievelijk 16 februari en op dinsdag 5 maart van dit jaar twee winkeliers in twee afzonderlijke gevallen hebben beroofd.

Over de beroving die op 5 maart is gepleegd bij een winkelier op de kruising van de Coesewijnestraat en de Tyronneweg is een filmpje verspreidt via de sociale media. Tijdens het onderzoek van de berovingszaak van dinsdag 5 maart is aan het licht gekomen, dat deze verdachten zich ook schuldig moeten hebben gemaakt aan de beroving van een winkelier aan de Kamtaweg.

De verdachten die tot nu toe zijn aangehouden en opgesloten zijn de 22-jarige Segille,D. en de 16-jarige M.J. Een derde verdachte is voortvluchtig.

Tijdens een onderzoek in de woning van een van de verdachte is een jachtgeweer en een mes aangetroffen en in beslag genomen. Deze wapens zijn hoogstwaarschijnlijk gebruikt om de berovingen te plegen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.