Kind met verstandelijke beperking aangetroffen op overwoekerd perceel

De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg op dinsdag 16 oktober de melding van de Centrale Meldkamer dat omwonenden van de Condor- en Anton Dragtenweg  een kinderstem hoorden op een overwoekerd perceel. Na een ingesteld onderzoek werd een meisje van creoolse komaf aangetroffen.

Zij was gekleed in een bruine korte broek en een blauwe blouse. Praten met haar lukte niet daar zij niet reageerde. Uit nader onderzoek is komen vast te staan dat het hier gaat om een kind met een verstandelijke beperking.

Het meisje is naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo  afgevoerd voor medische behandeling. Daarna werd zij overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Op een bepaald moment heeft de moeder van het meisje zich aangemeld op de afdeling Jeugdzaken voor het doen van aangifte van vermissing van haar dochter. De moeder verklaarde door de politie van het ressort Latour te zijn verwezen naar Jeugdzaken.

Moeder en kind zijn door de politie van Jeugdzaken begeleid naar het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.