Kenneth aangehouden door politie Munder

De 56-jarige Kenneth S. is op zaterdag 1 februari door de politie van het bureau Munder aangehouden. De politie van dit ressort kreeg op die bewuste dag de melding dat een man tekeer ging met een mevrouw die haar auto in een parkeer haven voor het Academisch Ziekenhuis wilde parkeren. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurster die naderhand politieambtenaar bleek te zijn, werd benaderd door Kenneth dat zij moest betalen voor de plek waar zij haar auto had geparkeerd. Kenneth doet zich voor als parkeerwachter voor het ziekenhuis. De autobestuurster weigerde het bedrag van SRD 5 dat was geëist door de verdachte te betalen. De parkeerwachter ging te keer en blokkeerde de weg voor de bestuurster die uit haar voertuig wilde stappen. Ondanks zij zich legitimeerde als te zijn politieambtenaar, ging Kenneth verder door te stellen dat hij de banden van het voertuig zou vernielen, indien de vrouw haar auto zou achterlaten zonder te betalen.

De politie was genoodzaakt de verdachte aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de zogenoemde parkeerwachter ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.