Jongeman verongelukt door omgevallen boom

De 24-jarige Hendri Jonas is op vrijdag 1 september in het Sarakreek gebied verongelukt door een omgevallen boom.
Hendri was met andere arbeiders voor houtkapwerkzaamheden in het gebied. Op die zelfde dag lag Hendri in zijn hangmat onder een tent, terwijl de overige arbeiders enkele meters verder waren. Op een bepaald moment ontstonden er hevige rukwinden. Verschillende bomen werden uit de grond gerukt. Toen Hendri uit de hangmat ging om een veilig onderkomen te vinden, viel er een boom op zijn achterhoofd. Hij kwam met zijn gezicht op de grond te vallen.
De andere arbeiders schoten hem te hulp, maar hij vertoonde geen teken van leven meer. De politie van Brokopondo kreeg de melding van het ongeval. Het levenloos lichaam van het slachtoffer werd door omstanders per boot afgevoerd naar het dorp Lebi Doti waar het slachtoffer woonde.
Bij aankomst van de politie van Brokopondo te Lebi Doti stelde de ingeschakelde arts de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.