Jonge man omgekomen na verkeersongeval

De politie van het bureau Munder kreeg in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 mei via het Command Center de melding van een voertuig die over de kop was gegaan op de kruising van de Kwattaweg en de Ramdasstraat.
Daarbij is de Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat vier personen in een personenauto zaten die op de kruising van de Kwattaweg en de Ramdasstraat over de kop sloeg. Alle inzittenden liepen ernstige letsels op en werden per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis. Kort na aankomst in het ziekenhuis stierf de 29-jarige Dominicaanse man Berroa, Medina op de afdeling Spoed Eisende Hulp.
Het is voor de politie nog niet duidelijk wie de personenauto bestuurde toen die over de kop sloeg en hoe het kwam dat de auto over de kop sloeg. Geen van de slachtoffers had een rijbewijs bij zich. De drie overlevenden zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Nader informatie volgt.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.