Jaloerse “Oslyn” belandt in het vrouwen cellenhuis

De 23-jarige Milissa K. alias “Oslyn” is op maandag 1 augustus aangehouden door de politie van Moengo voor mishandeling.

De vrouw heeft in de maand juli haar rivaal verwond met een kapotte bierfles. Oslyn was samen met haar vriend Sylvano naar een verjaardagsfeest in een dorp dichtbij het bauxiet stadje Moengo. Sylvano kwam een andere dame tegen op het  feestje waarmee hij stond te praten.

Zonder na te denken over het gevaar van haar handelen, voegde Oslyn zich in het gesprek. Zij wilde gelijk weten waarover er gesproken werd. De vrouw greep een bierfles dat zij op de grond vond, brak die en bracht de dame verwondingen toe aan het lichaam.

Het slachtoffer heeft snijwonden  opgelopen aan haar hoofd, rechter schouder en rechter oorlel. Zij is middels een uitgeschreven geneeskundige verklaring naar de plaatselijke arts verwezen voor medische behandeling.

Na meerdere malen te zijn opgespoord door de wetsdienaren is Oslyn maandag  aangetroffen en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte gratis verblijf aangeboden in het vrouwen cellenhuis te Geyersvlijt.  

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.