Jaisi opgesloten voor diefstal en inbraak in vereniging

De 26-jarige Jaisy S. alias Arian is op woensdag 6 mei aangehouden door de politie van het bureau Munder Buiten op verdenking van diefstal en diefstal door middel van braak in vereniging. Arbeiders van een groothandelszaak deden aangifte tegen deze verdachte.
Jaisy werkte voor een groothandelszaak tot dat hij in de maand februari van dit jaar ontslagen werd. Jaisy bleef bevriend met enkele arbeiders van het bedrijf, die in een huis van de bedrijfseigenaar woonachtig zijn.
Op vrijdag 17 april ging Jaisy de arbeiders bezoeken en bracht de nacht bij hun door. De volgende dag gingen de arbeiders naar het werk en lieten Jaisy achter in de woning. Bij terugkeer kwamen de arbeiders tot de ontdekking dat een bromfiets en een pak kippenbouten uit het huis gestolen waren en dat Jaisy weg was.
Op vrijdag 24 april is in het huis en daarbij zijn onder andere kledingstukken en geld weggenomen. Het vermoeden bestaat dat Jaisy, samen met een kompaan, deze inbraak heeft gepleegd.
Op woensdag 6 mei werd Jaisy gesignaleerd op het Reeberg project. Met assistentie van de politie van het bureau Lelydorp is hij aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Munder Buiten. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jaisy, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.