Jager valt van stellage in boom en loopt letsels op

De 62-jarige jager Ricardo L.  is op zondag 25 september van een stellage die geplaatst is in een boom gevallen. De man was alleen het bos in om te jagen en klom de stellage op die al geruime tijd in de boom is gemaakt om zodoende beter zijn prooi af te loeren. 

Op gegeven moment moet de jager zijn gevallen van de stellage en liep inwendige  letsels op.  Toen de zoon van de jager hem niet kon vinden, schakelde hij de politie van Paranam in. Hij verklaarde aan de wetsdienaren geen contact te kunnen maken met het mobielnummer van zijn vader. De zoon ging opzoek naar zijn vader van wie bekend was waar hij zich moest bevinden.

Aan de Afobakkaweg trof hij het voertuig aan en ongeveer twee honderd meter in het bos, zag hij zijn vader liggen. De politie schakelde de ambulance in. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

Ricardo is op de afdeling chirurgie opgenomen voor medische behandeling.  

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.