Incestpleger mishandeld ex-partner en belandt in de cel

De politie van Santo Boma heeft de 42-jarige Rupeshkoemar M. in verzekering gesteld voor mishandeling van zijn ex-vrouw.

De politie van Santo Boma kreeg melding van een mishandeling op een adres in het ressort. Daar aangekomen werd het slachtoffer aangetroffen. Zij verklaarde reeds zeven maanden de relatie met haar man te hebben verbroken, vanwege het feit dat Rupeshkoemar zijn 17-jarige dochter sexueel moet hebben misbruikt. Het onderzoek in deze zaak is bij de politie van Jeugdzaken. De man die in dezelfde buurt woonachtig is, scheldt haar vaker uit.

In de avond van 25 maart ging de ex-partner met haar twee dochters naar de winkel en liepen voorbij de woning van de man. Bij die gelegenheid schold en bedreigde Rupeshkoemar de vrouw en haar kinderen.

Zij negeerden de man en vervolgden hun weg. Op de terugweg kwam haar ex-partner plotseling vanuit een bosschage, gewapend met een eindhout tevoorschijn. Hiermee bracht hij de vrouw slagen toe aan haar benen. De oudste dochter schoot haar moeder te hulp, terwijl de jongste dochter hulp zocht bij de buren.

De man die dit doorhad, rende op een bepaald moment zijn woning binnen. De ingeschakelde wetsdienaren hielden hem dezelfde dag aan.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.