Inbreker ruilt gestolen petten met cocaïne

De verdachte Jose R. alias “Cabeludo” is op vrijdag 27 juli aangehouden ter zake zware mishandeling en diefstal door middel van braak. Op 16 juli van dit jaar heeft hij ene R.R. met een houwer op diens hoofd gekapt.

Tussen 25- en 26 juli van dit jaar heeft Jose ingebroken in de winkelzaak van ene G.D. van waaruit hij een aantal petten wegnam.

Jose alias “Cabeludo” geeft toe beide strafbare feiten gepleegd te hebben. Hij heeft verklaard dat hij tijdens het borrelen ruzie kreeg met R.R. Verder dat R.R. hem toen verwond had met een mes. Jose heeft daarna R.R. met een houwer op diens hoofd gekapt.

Met betrekking tot de inbraak heeft Jose verklaard dat hij zeven petten heeft gestolen uit de winkelzaak. Vier van de petten zou hij ingeruild hebben voor twee gram cocaïne en de rest zou hij verkocht hebben voor.

Beide strafbare feiten zijn gepleegd in een nederzetting langs de Lawarivier in het district Sipaliwini. De recherche van de politie Regio Oost heeft deze zaken in onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.