Inbreker aangehouden door buurtbewoners.

Inbreker Robby S. pleegde op dinsdag 31 juli een inbraak in een woning aan de Marowijnestraat. De huisbewoners waren op dat moment niet thuis.
Tijdens het wegdragen van de gestolen goederen werd Robby betrapt door een alerte buurtbewoner. Robby liet de gestolen goederen op de grond vallen en rende weg. Die buurtbewoner sloeg alarm waarop andere buurtbewoners reageerden. De buurtbewoners gingen Robby achterna en wisten hem in de Parastraat aan te houden. De politie werd ingeschakeld en inbreker Robby is samen met de gestolen goederen overgedragen aan de politie van het ressort Flora. Uit de woning had Robby onder andere een laptop, drie mobiele telefoontoestellen en een volle gascilinder van 28 lbs weggedragen.
De alerte buurtbewoner herkende Robby ook nog als de persoon die in de nacht van zondag 26- op maandag 27 juli bij hem thuis had ingebroken. De buit bestond toen uit een volle gascilinder.
Robby is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De gestolen goederen zijn afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Vermeld dient te worden dat Robby eerder in het jaar al in verzekering was gesteld voor het wegnemen van andermans goed.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.