Inbraken binnen het ressort Lelydorp

De politie van het ressort Lelydorp heeft vanaf vrijdag 8 november een reeks van meldingen van inbraken genoteerd. Op één dag zijn er in één straat vier inbraken gepleegd en in andere straten binnen het ressort op verschillende tijdstippen.

Enkele benadeelden vonden een deel van de buit die bij deze inbraken door de dieven waren weggenomen in hun directe woonomgeving. Om de veiligheid van de gemeenschap te vergroten heeft de politie van Lelydorp de surveillance verhoogd en doet er alles aan om de criminaliteit de kop in te drukken.

Aan de buurtbewoners wordt gevraagd om de sociale controle op te voeren in de verschillende buurten en alert te blijven. Bij constatering van ongeregeldheden die verdacht overkomen kan altijd worden gebeld naar het Command Center op het alarmnummer 115 of naar het politiebureau Lelydorp op het nummer 0366116 zodat er kordaat kan worden optreden.

De inbraken worden onderzocht door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.