Overval verdachte wordt opgespoord(comparant aangehouden)

Rinaldo Mussendijk

Rinaldo Oscar Mussendijk

De 31- jarige Rinaldo Mussendijk wordt opgespoord voor een gewapende overval bij een woning aan de Powisiestraat in de maand september van dit jaar. Mussendijk moet dit misdrijf hebben gepleegd, samen met de 36-jarige Rinaldo A. en nog een andere man. Zij hebben een tas met geld buit gemaakt. Na de overval reden zij weg in een auto. Kort na de overval  kwam de politie de verdachten op het spoor nabij de kruising van de Anton Dragtenweg en de Kasoedjieweg. Het stopteken van de politie werd genegeerd en er is ingereden op de wetsdienaren. De politieambtenaren gebruikten toen vuurwapengeweld tegen de verdachten.  Daarbij is Rinaldo A. alias “ gowtu tifi” in zijn zitvlak geraakt. Mussendijk en de derde verdachte zagen kans weg te komen. Rinaldo A. is in verzekering gesteld.

Informatie over de schuilplaats van Mussendijk mag aan de politie worden doorgespeeld op de telefoonnummers :451163 of 450635. Of op de gratis telefoonnummers 115 of 179.

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.