In beslag genomen voertuig leidt tot aanhouding van drie inbrekers

Xavier R., Lorenzo R. en Iverson M. zijn op zondag 30 juni door de politie van het ressort Santo Dorp en wetsdienaren van Surveillance Regio Midden te Sunny Point aangehouden.
Het drietal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een inbraak in het kantoor van een pompstation in het ressort. Volgens verklaring van de aangever bevond hij zich op zijn werkplek. Terwijl hij bezig was een voertuig bij te tanken, werd hij benaderd door twee manspersonen die hem vroegen om gebruik te maken van het toilet. Ondanks hij de twee mannen geen toestemming gaf, begaven zij zich toch naar het toilet. Kort daarna hoorde de aangever een gestommel vanuit het gebouw en liep toen naar de richting van het gebouw. De twee manspersonen renden weg toen zij opmerkten dat de aangever naar de richting van het gebouw liep. Zij stapten in een gereedstaande grijs gelakte personenauto en verlieten de plek richting Sunny Point.
Volgens verklaring van de pompbediende ontdekte hij dat de verdachten zich via het plafond toegang tot het gebouw hebben verschaft en een groot geldbedrag in SRD hebben weg genomen.
Bedoeld voertuig is volgens beschrijving kort na de inbraak door de politie te Sunny Point achterhaald en in beslag genomen. De eigenaar van dit voertuig meldde zich later op de dag aan en gaf aan dat hij zijn auto aan zijn vriend Xavier R. had geleend die op dat moment in gezelschap vertoefde van nog twee andere manspersonen. Op aanwijzing van de eigenaar van het voertuig werden de verdachten Xavier, Lorenzo en Iverson aangehouden.
De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de eigenaar van de auto Miquel is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.