Huidige partner steelt bromfiets om ex-vriend onder druk te zetten

De 21-jarige Rudi P. is op vrijdag 26 januari door de politie van het ressort Zanderij in verzekering gesteld.

Rudi wordt ervan verdacht op maandag 4 december op een feest de bromfiets van de ex-vriend van zijn vrouw te hebben weggenomen. Omstanders die dit zagen, sloegen alarm en de ex-vriend deed aangifte bij de politie.

Een jager die daags na het voorval naar het aangrenzend bos ging, ontdekte een bromfiets die verscholen zat onder bladeren. De jager schakelde de politie in. Onderzoek wees uit dat het om de gestolen bromfiets van de ex-vriend ging. De bromfietsbak en het kentekenplaat waren verwijderd. De rechtmatige eigenaar kon weer over zijn rijtuig beschikken.

De sterke arm signaleerde Rudi op 26 januari Rudi op de rijweg naar Zanderij, waar hij op een lijnbus wachtte. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachte verklaarde bij de voorgeleiding de bromfiets te hebben weggenomen om de ex-vriend te pesten. De bedoeling was om de ex-vriend onder druk te zetten om zijn kind te verzorgen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Rudi ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.