Houten woning afgebrand; man aangehouden voor brandstichting

Een houten woning, waarvan de keuken uit steen was opgetrokken aan de Rameswardat Ganputweg is op woensdag 6 september in de as gelegd.

Na een telefonische melding dat een woning in lichterlaaie stond, deed de politie van Santo Boma het adres aan. Daar aangekomen waren de woning en de totale inboedel reeds afgebrand. De brandweer was bezig met nablussingswerkzaamheden. Aan de hand van getuigenverklaringen is de bewoner Kishan, G. (29), die onder invloed van alcohol verkeerde aangehouden op verdenking van brandstichting. In afwachting op zijn voorgeleiding is hij is ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning die niet was aangesloten op het elektriciteitsnet is niet tegen brand verzekerd. De politie van Santo Boma had het adres eerder op de avond al aangedaan. Dit na een melding via de Centrale Meldkamer van een huiselijke ruzie. Toen trof de politie bij aankomst alleen de vrouw met haar twee minderjarige kinderen aan. Op haar verzoek werd zij op een ander adres afgezet om de nacht door te brengen.

De politie van Santo Boma en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met deze zaak.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.