Hotelgasten schieten vrouw te hulp

De 43-jarige Vietnamees Van Mui N. is op maandag 26 november door de politie van regio Paramaribo aangehouden voor mishandeling. In de vroege ochtend van 26 november hoorden hotel gasten een gestomp en hulp geroep van een vrouw uit een van de hotelkamers komen.
Enkele gasten gingen op het hulpgeroep van de vrouw af. De hoteldeur bleek op slot te zijn. Met behulp van een “masterkey” deed een hotelemployee de kamerdeur open. Bij die gelegenheid werd een bewusteloze vrouw op de vloer van de hotelkamer aangetroffen; terwijl haar partner op het bed zat. Per ontboden ambulance is de vrouw afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis te Paramaribo.
Na enige tijd kwam de vrouw bij kennis en mocht na medische behandeling het ziekenhuis verlaten. Haar partner Van Mui is door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Van Mui en zijn partner vertoeven legaal in Suriname.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.