Halsketting dief loopt vermoedelijk steekverwonding op

Een halsketting dief heeft op donderdag 24 augustus vermoedelijk een steekverwonding opgelopen op het lichaam. De dief beroofde een worstman op de kruising van de Kwatta- en de Surinder Kanhaiweg.

Bij aankomst van de ingeschakelde politie van Munder verklaarde de worstman dat hij bezig was een klant te helpen. Op een bepaald moment stopte een Mark-X op voormelde kruising. Een manspersoon stapte uit en rukte zijn gouden halsketting weg. Na de daad zette hij het op een lopen. De benadeelde die op dat moment een scherp voorwerp in zijn hand had, ging de rover achterna en maakte zwaai bewegingen met het voorwerp. De rover zag kans in het gereedstaande voertuig te springen. Het vermoeden bestaat dat de rover geraakt is, aangezien een deel van het mes is afgebroken en niet te vinden is. De kettingtrekker is nog niet aangehouden.

Een ieder die informatie beschikt over deze verdachte wordt gevraagd deze door te spelen bij de politie van Munder op de telefoonnummers 443777 / 443778, de gratis tip lijn 179 of via de Centrale Meldkamer 115.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.