Giorgio aangehouden voor het opzettelijk aanrijden van Reginald

De politie van het ressort Munder kreeg melding van een vechtpartij in het ressort. Daar aangekomen trof de politie de beller aan en twee jongemannen die beide verwondingen hadden opgelopen. 

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat een groep jongemannen eerder  hadden gevoetbald, waarbij er een meningsverschil op veld  was ontstaan die uitliep tot een woordenwisseling. Na de voetbalwedstrijd verlieten de jongemannen het veld. De woordenwisseling werd echter voortgezet en liep uit tot een handgemeen.  De 23- jarige supporter Giorgio maakte gebruik van de gelegenheid en  ging verhaal halen bij de groep, aangezien zijn jongere broer twee weken geleden zou zijn geslagen door de 18-jarige Reginald en zijn neven.  Vanuit de groep werd er met een bierfles gegooid naar Giorgio die aan zijn hoofd werd geraakt. Reginald en zijn neven  renden toen  verschillende richtingen op. 

Giorgio stapte op zijn bromfiets en ging Reginald achterna. Hij reed hem opzettelijk aan. Reginald liep een beenfractuur op en andere verwondingen.

Per eigen gelegenheid werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar hij werd opgenomen in de ziekeninrichting.

Giorgio die ook enkele verwondingen had, werd onder begeleiding van de politie gebracht naar de Spoed Eisende Hulp.  Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.