Gezamenlijke eenheid pleegt inval op twee adressen

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door het Arrestatie Team (A.T) en de Narcotica Intelligence Unit (N.I.U)  hebben in de vroege ochtend van maandag 25 november invallen gepleegd op twee adressen te Paramaribo.

Op de eerste locatie aan de Paragrasweg, zijnde een bekende drugslocatie is de    37-jarige Jurgen A. op zijn jaardag door de politie aangehouden. In de woonkamer en op zijn afdakje is er in totaal 33 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Volgens verklaring van Jurgen was de drugs voor eigen gebruik en dat hij het verderfelijke spul niet ter verkoop aanbood.

Op de tweede locatie aan de Bealaan is de 46-jarige Arnold L. aangehouden. In de woning, op het terrein en naast de omrastering werd er door de politie aangetroffen en in beslag genomen marihuana, crystal meth en hasj. Arnold gaf de politie eveneens aan dat hij geen drugsverkoper is, maar dat hij de drug voor zichzelf gebruikt.

Jurgen en Arnold zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.