Gevecht tussen twee Security Guards vanwege aannemen geld parkeerders

De politie van Uitvlugt heeft in de avond van dinsdag 10 april Giorgio P. (22) aangehouden.

Giorgio die als Security Guard werkzaam is bij Brother Hood bracht een Seucrity Guard van TBL verwondingen toe op het hoofd. De politie van Uitvlugt deed na de melding van een vechtpartij op het parkeerterrein van de Hermitage Mall de plek aan.

Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat beide mannen bezig waren met beveiligingswerkzaamheden. Op een bepaald moment zag de Security Guard van TBL dat Girogio geld in ontvangst nam van mensen die hun voertuigen parkeerden. Hij sprak Giorgio aan dit achter wege te laten, aangezien dit ten strengste verboden is. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen de twee mannen, die uitmondde in een vechtpartij. Op een bepaald moment greep de TBL medewerker naar een stuk ijzeren pijp, maar zijn tegenstaander maakte hem dit afhandig.

Hiermee bracht Giorgio de TBL medewerker slagen toe op het hoofd. Per eigen gelegenheid is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij heengezonden en verwezen naar de chirurg.

De verdachte is aangehouden. De ijzeren pijp is gevonden en in beslag genomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Giorgio in verzekering geteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.