Gestolen bromfiets na 6 maanden terecht; verdachte voortvluchtig

De Surveillance Unit van regio Midden heeft op woensdag 11 april tijdens een verkeersactie aan de Indira Ghandiweg een gestolen bromfiets achterhaald.

Een bromfietser die zonder verlichting aan de voorkant kwam aanrijden, werd gesommeerd langs de weg te stoppen.  Op een afstand van 10 meter bracht hij de bromfiets tot stilstand, sprong er vanaf en rende het aangrenzend bos in. De wetsdienaren zette direct de achtervolging, maar verloren hem in  het donker uit het oog. Hierdoor ziet hij kans uit handen van de politie te blijven.

Het kentekennummer van de bromfiets werd nagetrokken, waarbij bleek dat een benadeelde op donderdag 28 september van het vorig jaar aangifte van diefstal had gedaan van zijn bromfiets op het politiebureau Lelydorp. Deze benadeelde werd opgeroepen zich aan te melden met de bescheiden van het voertuig. Bij confrontatie bleek het om zijn bromfiets te gaan. Deze werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.