Forster alias ‘Fifty’ loopt schotverwonding op tijdens aanhouding

De plaatselijke politie heeft in de late middag van maandag 17 september de 31-jarige verdachte Mugabe Forster alias ‘Fifty’ aangehouden op de weg naar Langatabiki. Deze verdachte moet zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging. Hij moet te “Snesi kondre” en op de weg naar Langatabiki de gewelddadige diefstallen hebben gepleegd. Te “snesi kondre” is een ondernemer beroofd.
Bij het zien van de politie vluchtte Forster weg om te voorkomen dat hij werd aangehouden. Toen waarschuwingsschoten hem niet tot andere gedachten brachten schoot de politie gericht op zijn benen.
Forster is daarbij aan zijn rechterdijbeen geraakt. Met de ambulance van Newmont is hij onder begeleiding van de politie afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Forster is ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche van regio Oost die belast is met het onderzoek. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is deze verdachte in verzekering gesteld en ligt onder politie bewaking in de ziekeninrichting.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.