Fietser overlijdt na aanrijding met vrachtwagen

De 54-jarige fietser Edmund Creebsburg is in de avond van donderdag 23 augustus overleden  na te zijn aangereden door een vrachtwagen. Deze aanrijding vond plaats  aan de Cocobiacoweg.

De politie van Uitvlugt werd via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor een aanrijding tussen een vrachtwagen en een fietser, waarbij er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.

Bij aankomst op de locatie, werd de fietser op het wegdek aangetroffen. Bij aankomst van het ambulance personeel werd geconstateerd dat het slachtoffer geen teken meer van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het voorlopig onderzoek  heeft naar voren gebracht, dat Edmund op zijn rijwiel over de Cocobiacoweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Arowrotlaan gaande in die van de  Langatabikiestraat. Hij moet toen van achteren zijn aangereden door de vrachtwagen. De vrachtwagen bestuurder is na de aanrijding doorgereden.

Het ontzielde lichaam van  de heer Creebsburg is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze fietser staat de verkeersbarometer landelijk op 45.

Informatie vanuit de gemeenschap met betrekking tot de vrachtwagen bestuurder kan worden door gespeeld aan de gratis tip lijn 179, de Centrale Meldkamer 115 of de politie van Uitvlugt op de telefoonnummers 464444 of 498573.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.