Fietser dodelijk aangereden; autobestuurder geen rijbewijs

De politie van het ressort Munder kreeg op woensdag 24 januari melding via de Centrale Meldkamer van een aanrijding tussen een auto en een fietser. Ter plaatse troffen de wetsdienaren de 50-jarige Daal Ashokkoemar op het wegdek aan.
Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de 22-jarige autobestuurder, Lorenzo M., reed over de Van Idsingastraat komende van de richting Dr. Sophie Redmondstraat. Hij reed naar de richting van de Kwattaweg.
Volgens ooggetuigen kwam de fietser, Ashokkoemar, van een winkel en stak hij de straat over van rechts naar links bekeken vanuit de rijrichting van de autobestuurder. Bij het oversteken is de fietser geschept door het voertuig en enkele meters meegesleurd. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslaggenomen voor de obductie.
Lorenzo M. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
De Politie van station Munder onderzoekt deze zaak verder

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.