Eigenaar treft defect geraakte voertuig gesloopt aan

Een eigenaar van een auto kreeg in de tweede week van december aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Latourweg autopech. Gelet op het Lock down tijdstip, sloot hij zijn voertuig goed af en liep verder naar huis.
De man deed de volgende dag de locatie aan om zijn auto weer aan de praat te krijgen. Tot zijn ontsteltenis zag hij vanop afstand van ongeveer 100 meter dat zijn voertuig aan de voorkant helemaal was gesloopt. In de auto zag hij een manspersoon bezig aan het dashboard.
Hij schakelde de politie van het bureau Latour in, waarna de ongeveer 40-jarige verdachte S. werd aangehouden. Deze verklaarde aan de politie dat hij niets heeft gedaan, maar in opdracht van een bij hem bekende heer het voertuig moest slopen.
Op aanwijzing van S. werd het adres van de opdrachtgever te Livorno aangedaan. Van de opdrachtgever ontbrak elk spoor. Wel zijn er op dat adres de gesloopte onderdelen aangetroffen.
De verdachte S. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S. in verzekering gesteld. De gesloopte onderdelen zijn vervolgens afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Aan de opsporing en aanhouding van de opdrachtgever wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.