Eeneiige tweeling achter tralies voor mishandeling

De politie van het ressort Lelydorp kreeg op zaterdag 16 juni een melding van openlijke geweldpleging bij een Service station aan de Indira Ghandiweg.

Ter plaatse trof de sterke arm het slachtoffer aan dat verklaarde dat hij de eigenaar is van de service station. In verband met de Bodo viering was er een hotspot opgezet.

Op een gegeven moment begaf hij zich ter plaatse en bij controle merkte hij op dat enkele mannelijke bezoekers zich over het scheidingslint bevonden. Hij sprak de mannen aan en liep verder. Plotseling werd hij bij het voorbij lopen door drie mannen aangevallen. Bij onderzoek en uit verklaringen van omstanders alsook beeldmateriaal zijn drie manspersonen in beeld gebracht.

Ten gevolge van de mishandeling liep het slachtoffer een kaakfractuur op en raakte ook twee tanden kwijt. De eerste verdachte, de 20-jarige Gabriel M. werd op zaterdag 16 juni opgespoord en aangehouden.

De tweede verdachte, Daniel M. (20), die het tweeling paar van Gabriel is, heeft zich op zondag 17 juni op het politiebureau aangemeld.

Een derde persoon die in gezelschap vertoefde van Daniel, werd na confrontatie met het slachtoffer als getuige gehoord. Aangezien deze geen bezwarende verklaring tegen hem heeft afgelegd werd hij na verhoor heengezonden.

Gabriel en Daniel werden na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.