EBS medewerker overleden

Op zaterdagavond 1 september, omstreeks acht uur, kreeg de politie de melding binnen dat een medewerker van de N.V. E.B.S. verongelukt is aan de Stowelweg in het politie ressort Paranam. Op de aangegeven locatie trof de politie van Paranam het levenloze lichaam aan van  de 36-jarige  heer Mohamed Modiwirijo.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer, samen met andere collega’s van de N.V. E.B.S. bezig was te werken aan een elektriciteitsmast. Dat  hij en een collega bezig waren met werkzaamheden bovenaan de mast. Dat zij zich daarbij beveiligd hadden in zogenaamde harnassen. De collega verklaarde dat hij op een gegeven moment via een ladder naar beneden zakte om een gereedschap te halen. Dat toen hij vervolgens weer naar boven wilde klimmen hij Modiwirijo levenloos in zijn harnas tegen de mast zag hangen. Modiwirijo werd terstond door zijn collega’s naar beneden gehaald. De politie en een arts werden ingeschakeld. De arts stelde vast dat de heer Modiwirijo is overleden. Zijn collega’s gaven aan dat de stroomtoevoer was uitgeschakeld, alvorens men begon met de werkzaamheden ter plaatse.

Het lijk van de heer Modiwirijo is in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.