Drugsverkoper tevens heler opgepakt

De 53-jarige drugsverkoper Fulther, K.alias “Blaka” is op woensdag 22 augustus door de politie van Albina aangehouden en vervolgens opgesloten. Deze bij de politie bekende drugsverkoper maakt er ook een gewoonte van om van misdrijf afkomstige goederen te kopen.
Ongeveer 3 weken geleden heeft de politie ene Atoembe alias “Chat” opgesloten. Hij wordt verdacht van twee woning inbraken in Albina. De politie kwam onlangs te weten, dat Atoembe voor zijn aanhouding gezien was bij de woning van Fulther.
In de vroege ochtend van woensdag 22 augustus pleegde de politie van Albina een inval thuis bij Further. De politie werd daarbij ondersteund door de plaatselijke militairen.
In het huis van Fulther zijn aangetroffen en in beslag genomen: 4 gascilinders van 28- en 20 Lbs, 5 rijwielen, 1 “flatscreen” televisietoestel en een aantal gereedschappen. Verder heeft de politie ook nog aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid marihuana, “yami” en hasj.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.