Drugsbende zichtbaar gemaakt en effectief aangepakt door de politie.

Leden van de Narcotica Brigade en het Arrestatie Team hebben in de middag van vrijdag 10 augustus een inval gepleegd bij een meubelbedrijf annex woning aan de Sir Winston Churchillweg. Bij die gelegenheid heeft de Narcotica Brigade ruim 6 kilogram “yami”(buitenlandse marihuana) in beslag genomen.
Op de locatie woont de 24-jarige Jamaicaan Natony,W. en zijn 21-jarige vrouw Daneta,K. Zij bezit de Surinaamse nationaliteit.
Nadat Natony flink aan de tand was gevoeld verklaarde hij dat hij de drug van de 50-jarige Jamaicaan Ray,S. kreeg om te verkopen. Voorts dat hij USD.30,- van Ray krijgt voor elke kilogram verkochte “yami”. Vervolgens dat hij in ongeveer ander halve maand al ruim 15 kilogram “yami” verkocht heeft voor Ray. Dat Ray de drug naar hem brengt in een voertuig dat bestuurt wordt door een 40-jarige Guyanees Bert,C.
Ray en Bert werden vervolgens opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn alle vier verdachten door de politie in verzekering gesteld. De’Yami” is in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.
Het succes voor wat deze zaak betreft is voor een groot deel te danken aan een der informatie diensten binnen de politie organisatie die het voorbereidend werk gedaan heeft.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.