Dronken echtgenoot ingesloten

De politie van Saramacca heeft op maandag 14 november Arian S. (34) aangehouden.
De wetsdienaren deden na een telefonisch melding van vernieling en mishandeling de plek aan. Het onderzoek wees uit dat de vrouw van Arian, vanwege zijn gedrag haar intrek heeft genomen bij haar ouders. Arian deed op donderdag 3 november het adres van zijn schoonfamilie aan en vroeg zijn vrouw terug te keren naar huis. De vrouw weigerde met hem mee te gaan.
Hij had hiermee geen vrede en ging op zondag 13 november in beschonken toestand naar de woning van de schoonfamilie. Toen de vrouw wederom niet inging op zijn verzoek rd hij boos. Hij beschadigde de woning van zijn schoonmoeder en gooide een blik bier op het hoofd van de vrouw. Zij liep daardoor een barst wond op aan het hoofd. Na medische behandeling is zij heengezonden. De boze Arian had voor de komst van de politie de plaat gepoetst.
Hij werd op maandag opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.