Dronkaard blijkt verdachte beroving te zijn

Kenneth B. (39) is op maandag 31 juli door de politie van Latour aangehouden voor een beroving.

Eenmevrouw  deed op zaterdag 29 juli het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Zij verklaarde dat zij op de aanvangstijd van haar dienst zat te wachten, toen ze door een manspersoon van haar handtas werd beroofd. Terwijl de rover zich uit de voeten maakte, viel zijn tas. De aangeefster pakte de tas op en zag de identiteitskaart van de dief erin. Deze overhandigde zij aan de politie.

In de vroege ochtend van zondag 30 juli kreeg de politie een telefonische melding dat een gast zich ongewenst bevond op een adres.

Bij aankomst op de plek bleek het te gaan om Kenneth die te diep in het glaasje had gekeken. Kenneth is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Daar aangekomen is Kenneth geïdentificeerd als te zijn de verdachte die de vrouw op 31 juli heeft beroofd.

Kenneth is na zijn ontnuchtering geconfronteerd met dit geval. De wetsdienaren toonden hem ook zijn ID-kaart. De verdachte gaf toe de vrouw te hebben beroofd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Kenneth in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.