Doksendief op heterdaad betrapt en staande gehouden door bewoner

De verdachte A.S. is op woensdag 7 februari 2024 omstreeks 06.05 uur v.m. op heterdaad betrapt en staande gehouden door de bewoner B. bij het wegnemen van zijn doksen op een perceel aan de Jokhoeweg.

Na een telefonische melding dat een doksendief op een perceel op eerder aangegeven locatie was aangehouden, deden politieambtenaren van het bureau Waldeck de plek aan voor onderzoek. Daarbij werd de verdachte overgedragen aan de politie. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen een rijwiel, rood/witte sportschoenen, een blauwe regenjas, een grijze jacket en een witte zak inhoudende 3 doksen. Naar zeggen van de aangever heeft hij eerder meerdere doksen kwijtgeraakt, maar dat het hem deze keer gelukt is de verdachte te betrappen.

De verdachte A.S. werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.