Djotipersad steelt auto van eigenaar

Djotipersad B. (48) is op zaterdag 28 november door de politie van Munder aangehouden. Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie melding dat een voertuig van een man was weggenomen in het ressort. De politie reageerde op de melding en deed het adres aan. Ter plaatse verklaarde een getuige dat Djotipersad kort te voren het slot van de woning heeft gebroken en naar binnen is gegaan. Hij nam een sleutel van de auto en SRD. 50 uit een broekzak van de eigenaar.

Toen hij merkte dat de getuige hem had gezien, dreigde hij haar te zullen doden. Hij deed de uitlating dat hij de auto in brand zou steken en verliet het adres in het voertuig. Onderweg liep de tank van de auto leeg en liet Djotipersad de auto langs de weg staan en vervolgde te voet zijn weg verder. 

De politie kon Djotipersad aanhouden en is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.