Dieven kort na hun daad door RBTP aangehouden

De Purcy B. en Deminio D. zijn op dinsdag 19 februari aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

De twee mannen worden ervan verdacht op maandag 18 februari een vrouwspersoon te hebben beroofd aan de Anamoestraat. Purcy zat op een trap waarlangs de vrouw naar haar appartement liep. Bij het langslopen rukte Purcy de tas van de vrouw weg en koos het hazenpad. In de tas had het slachtoffer onder andere haar paspoort, geld, mobiele telefoon en andere persoonlijke spullen.

Purcy nam vervolgens plaats in een gereedstaande auto die hard weg reed. Dank zij informatie vanuit de burgerij is het RBTP gelukt om Purcy en zijn kompaan Deminio binnen 24 uur in beeld te brengen en aan te houden. Dominio was de bestuurder van de vluchtauto.

Na hun aanhouding zijn Purcy en Deminio overgedragen aan de politie van Geyersvlijt die belast is met het onderzoek van de diefstal. Purcy was op de dag van zijn aanhouding jarig. Hij vierde zijn 28ste geboorte dag. Een deel van de buit is terug gevonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.