Dief schuilt achter matras in woning om niet gezien te worden

De politie van Munder kreeg op zaterdag 25 juni een melding van diefstal aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren een man aan. Hij deed aangifte van diefstal. De benadeelde was met vakantie naar het buitenland. Toen hij terug kwam, merkte hij de inbraak op.

De dieven zijn onder andere ervandoor gegaan met een airco die aan de woning was bevestigd. De politie van Munder adviseerde de man om het ontstane gat dicht te maken, echter koos de man ervoor om elders te gaan slapen.

Op zondag 26 juni kreeg de politie van Munder via de Centrale Meldkamer een dievenmelding op hetzelfde adres. De Algemene Surveillance Dienst speelde in op de melding en betrapte de bekende Ashraf  S. op heterdaad in de woning. De verdachte had zich verscholen achter een matras. Hij verklaarde gewoon te zijn gaan slapen in de woning.

Onderzoek wees uit dat er spullen uit de woning zijn weggenomen. De verdachte ontkent echter de spullen te hebben gestolen.

Ashraf  werd overgebracht naar het politiebureau Munder. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.