De 54-jarige Mohamed ingesloten voor diefstal en mishandeling

De politie van het ressort Lelydorp heeft op woensdag 24 oktober de 54-jarige Mohamed na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Mohamed wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van woensdag 24 oktober twee manspersonen op een adres op het Reebergprojekt te hebben mishandeld en een bromfiets te hebben gestolen.
De politie kreeg omstreeks vier uur in de ochtend de melding binnen van de mishandeling en de diefstal. Bij aankomst op de plek van het incident trof de politie twee jongemannen aan. Uit onderzoek is naar voren gekomen, dat de werkgever van een van de jongemannen ter plaatse woonachtig is. Die jongeman ging met een vriend op de bromfiets naar het huis van zijn werkgever gegaan om zijn loon te ontvangen. Volgens zijn verklaring had hij met zijn werkgever afgesproken dat hij op die bewuste woensdag heel vroeg bij zijn werkgever zou komen om zijn loon te ontvangen.
Bij aankomst bleek de werkgever niet thuis te zijn. De werknemer en zijn vriend besloten op de werkgever te wachten. Op een bepaald moment stapte een broer van de werkgever, genaamd Mohamed, en een andere manspersoon naar de twee jongemannen toe. Zij wilden weten wat de twee jongemannen ter plaatse deden. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen deze personen met als gevolg dat Mohamed en zijn metgezel de twee jongemannen te lijf gingen.
Om erger te voorkomen vluchtten de jongemannen een aangrenzend bos in, van waaruit ze hun belagers gade sloegen. Vanuit het bos zagen zij Mohamed de bromfiets weg nemen. Naderhand is gebleken dat Mohamed de bromfiets naar zijn huis had gebracht.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mohamed in verzekering gesteld zijn kompaan wordt opgespoord. Inmiddels is de bromfiets afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.