Crimineel ingesloten voor diefstal, mishandeling en bedreiging

De 26-jarige verdachte Mengisvio L. alias “Gesje” is op zondag 17 maart door de politie van het ressort Flora aangehouden en opgesloten voor diefstal, mishandeling en bedreiging met een misdrijf.

Deze verdachte heeft zich meermalen schuldig gemaakt aan diefstal van bier uit een winkel aan de Mottonshooplaan. Hij maakte het tot een gewoonte om bier uit de koelkast van de winkel weg te nemen. Mengisvio pleegde op donderdag 21 februari weer diefstal van een blik bier.

Onder het uitten van bedreigingen naar de winkelier toe nam hij een blik bier weg. Terwijl hij zonder te betalen de zaak uitliep, werd hij door de winkelier aangesproken. Dit viel niet in goede aarde bij Mengisvio die in een woordenwisseling geraakte met de winkelier. Op een bepaald moment bracht hij de winkelier ettelijke vuistslagen toe. Deze

geweldenaar ging vervolgens weg om niet lang daarna terug te keren gewapend met een scherp voorwerp waarmee hij de winkelier bedreigde.

De winkelier deed aangifte tegen Mengisvio. Deze gewelddadige crimineel wist zich ongeveer drie weken schuil te houden voor de politie tot dat hij op zondag 17 maart in de kraag gevat werd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.