Crimineel duo aangehouden en opgesloten

Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op zondag 30 augustus de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden. Zijn kompaan Xavier D. is aangehouden.
Anan en Xavier worden verdacht van oplichting en verduistering. Anan opereerde onder de valse naam Kevin Doekhie. Daarnaast bezat hij een vervalst rijbewijs met zijn foto onder dezelfde valse naam.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Anan bij drie auto verhuurbedrijven een auto had gehuurd. Anan en Xavier maakten vervolgens valse nummer- en verzekeringsbewijzen op naam van Doekhi Kevin om de auto’s te kunnen verkopen. De voertuigen die zij verkochten waren een Toyota Crown, een Toyota Ractis en een Toyota Noah.
Alle drie voertuigen zijn terug gevonden bij helers en intussen terug gegeven aan de rechtmatige eigenaren. Anan M. en Xavier D. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld; terwijl de drie helers na verhoor zijn heen gezonden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.