Buurtbewoners houden notaire kippendief staande

De 48-jarige verdachte R.M. meer bekend als “Pilla” die woonachtig is in de omgeving van de Ramsing Gaarweg is op zaterdag 4 mei 2024 aangehouden voor diefstal.


De politie van het bureau Livorno kreeg een dieven melding op een adres in het ressort Livorno en deed de plek aan voor onderzoek. Naar zeggen van de buurtbewoner S.K. (52) hoorde hij in de vroege ochtend honden blaffen en zag op een gegeven moment dat een manspersoon zich naast zijn woning schuilhield. Hij liep de man tegemoet en herkende hem als de welbekende dief van de omgeving. Bij het zien van de buurtbewoner, koos de verdachte R.M. het hazenpad met medeneming van een witte zak inhoudende een kip. Samen met andere buurtbewoners werd de verdachte staande gehouden en overgedragen aan de politie. De man werd ter voorgeleiding samen met de kip overgebracht naar het politiebureau. Tijdens de voorgeleiding stapte een vrouwspersoon D.A. (40) het bureau binnen en gaf aan dat de kip haar toebehoorde.


Hangende het onderzoek is de verdachte R.M. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.