Bromfietser na aanrijding in ziekenhuis overleden; verkeersbarometer gestegen naar 41

De 19-jarige bromfietser Idito Zorgvol is op vrijdagmiddag 26 juli in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden.

De politie van het bureau Nieuwe-Haven kreeg afgelopen woensdagmiddag de melding, dat een aanrijding had plaats gevonden tussen een bromfietser en personenauto op de kruising van de Gladiolen- en de Franchepanestraat. De politie trof beide partijen ter plaatse aan. Idito had letsels opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Vervolgens werd hij ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Idito stierf op vrijdag 26 juli ten gevolge van de opgelopen letsels.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de 21-jarige Venezolaanse autobestuurster Delianeela G. heeft verzuimd voorrang te verlenen aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. Delianeela is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Zij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van Idito Zorgvol is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de collegae van de Verkeersunit Paramaribo.

De verkeersbarometer is met het overlijden van de bromfietser gestegen naar 41.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.