Bromfietser dodelijk aangereden; verkeersbarometer naar 76

De 51-jarige bromfietser Ramchandar Chedie werd in de vroege ochtend van maandag 31 december dodelijk aangereden door een personenauto aan de Oude Charlesburgweg. De bromfietser reed over voornoemde weg komende vanuit de richting van de Ringweg, terwijl de autobestuurder in tegenovergestelde richting reed.
Volgens verklaring van de 52-jarige autobestuurder Maikel T. reed de bromfietser op een gegeven moment zig-zag over de Oude Charlesburgweg. Hij week uit naar de rechterzijde om een aanrijding te voorkomen, maar de bromfietser kwam wederom op zijn rijhelft waardoor hij de bromfietser aanreed. De bromfietser overleed ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is hangende het politioneel onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen.
Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd. Maikel werd overgebracht naar het politiebureau en is na te zijn voorgeleid heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.