Bromfietser 39e verkeersdode

De 22-jarige bromfietser Valentino Kariman is op zondag 15 juli na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding in het ziekenhuis overleden.
Valentino is in de vroege ochtend van 14 juli betrokken bij een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Leo Eliazer- en de Coesewijnestraat. De bromfietser reed met zijn duorijder, de 18-jarige Sjevonny K. over de Leo Eliazerstraat komende vanuit de Goninistraat, richting de Coesewijnestraat. De autobestuurder reed over de Coesewijnestraat komende vanuit de Duisburglaan richting de Marowijnestraat.
Op de kruising van de Leo Eliazer- en de Coesewijnestraat heeft de bromfietser verzuimd voorrang te verlenen aan het verkeer op de Coesewijnestraat met als gevolg de aanrijding.
De bromfietser en de duorijder waren niet aanspreekbaar en zijn in kritieke toestand per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Beiden werden ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, alwaar Valentino op 15 juli overleed. De duorijder ligt ter verpleging op de afdeling Intensive Care.
De autobestuurder die in het bezit is ven een geldig Surinaams rijbewijs kwam met de schrik vrij. Zij is onderworpen aan een bloed – alcoholtest.
Valentino was in leven militair, waardoor het verdere onderzoek in deze zaak door de politie van Flora is overgedragen aan de Militaire Politie.
Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer staat de verkeersbarometer landelijk op 39.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.