Bromfietser 22e verkeersdode

De 57-jarige bromfietser Jean Sereme is op donderdag 2 juni na eerder op de dag betrokken te zijn geweest bij een aanrijding in het ziekenhuis overleden.

De aanrijding vond plaats op de kruising van de Boma- en de Peprepinweg. Uit het onderzoek is gebleken dat beide bestuurders in dezelfde rijrichting reden. Jean sloeg op een bepaald moment rechts af zonder rekening te hebben gehouden met het overige verkeer. Door deze manoeuvre werd hij aangereden door het voertuig dat zich pal achter hem bevond. De autobestuurder die in het bezit is van een geldig rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcoholhoudende drank.

Per ontboden ambulance werd Jean die niet aanspreekbaar was, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar  hij enkele uren daarna is komen te overlijden.

Hangende het verdere onderzoek is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie het lijk voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek is door de politie van Santo Boma overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.