“Bloko” voor diefstal meermalen gepleegd ingesloten

De 52-jarige Regillio B. alias “Bloko” is op vrijdag 20 september door de politie van het bureau Flora aangehouden.

Regillio heeft zich in de vroege ochtend van 20 september schuldig gemaakt aan diefstal bij een postverzendingsbedrijf aan de Duisburglaan. Hij verschafte zich toegang tot het terrein van het bedrijf door over de omrastering te springen. Hij drong vervolgens het bedrijfsgebouw binnen en nam daar uit een tas weg met onder andere gereedschappen.

Regillio en de door hem gepleegde handelingen werden op camerabeelden vastgelegd en waargenomen door de eigenaar van het bedrijf. Die schakelde toen terstond de politie van het bureau Flora in. Onderweg naar de locatie kwamen de politieambtenaren Regillio tegen op de hoek van de Gijbertus Dijksteel- en de Leonard Belstraat. De buit gemaakte tas met inhoud was daarbij in zijn bezit.

Regillio probeerde de politieambtenaren in de maling te nemen door te verklaren dat hij de tas met inhoud op een vuilnishoop had gevonden. Hij werd samen met de tas overgebracht naar het politie bureau. De eigenaar van het bedrijf in kwestie deed het bureau aan en herkende de tas met inhoud als zijn eigendom die gestolen was. Voorts is komen vast te staan dat Regillio ongeveer twee weken eerder al een inbraak had gepleegd bij dat bedrijf waarbij hij auto accu’s, een vuilniston en een nieuwe fiets had buit gemaakt. Daartoe gevraagd verklaarde Regillio dat hij die gestolen goederen verkocht had.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Regillio in verzekering gesteld. De politie van het bureau Flora is belast met het onderzoek .

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.