Binnen een dag twee verkeersdoden genoteerd.

 

De 31 jarige duo-rijder Satieshkumar Goerdin heeft dondermiddag het leven gelaten bij een verkeersongeval. Hij reed als duo-rijder op een bromfiets over de Mr.P.Chandisawweg. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken,dat ter hoogte van pand no 17 de motor van de bromfiets klem raakte .De bromfietsbestuurder remde af,waarbij Goerdin op het wegdek kwam te vallen. Hij liep daarbij een zware verwonding aan zijn hoofd op. De bromfietsbestuurder liep schaafwonden op. Beide werden voor verdere behandeling vervoerd naar A.Z.P.Goerdin overleed enkele uren daarna in het ziekenhuis. Zijn lichaam is voor verder onderzoek in beslag genomen .

De 19 jarige bromfietser Giovannie Katisa is vanochtend komen te overlijden aan opgelopen letsels ten gevolge van een aanrijding. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Gompertstraat en de Compernicusstraat tussen de bromfietser en een personenauto. Vermeldt dient te worden dat op deze kruising het verkeer op de Gompertstraat voorrang heeft boven het verkeer op de Copernicusstraat. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken ,dat Katisa over de Copernicusstraat reed en vermoedelijk geen voorrang heeft verleend aan de bestuurder ,die over de Gompertstraat reed . Katisa is kort na de aanrijding ter plaatse overleden .De autobestuurder is doorgereden na de aanrijding. Deze automobilist heeft zich heeft niet binnen bij de wet gestelde 4 uren aangemeldt bij de politie .De politie is een onderzoek gestart ter achterhaling van de automobilist. Het lichaam van Katisa is na overleg met het Openbaar Ministerie voor verder onderzoek door de politie, in beslaggenomen. De verkeersbarometer is gestegen naar 54 voor dit jaar .

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.